7030 Supermoto Forum

Android stregkoder til din mobiltelefon

Supermotard Danmark hjælper dig på vej med den nye teknologi, som man finder på mobiltelefoner i 2010.

Aktiver funktionen:

barscanner/stregkodelæser/neoreader på din Android telefon, og sigt med det indbyggede kamera mod nedenstående billede .. (efterfølgende ved du, hvad du skal i lave i august 2010 :-)

Supermoto motorcycle racing Android Barcode

Opsætningen på lige netop din Android telefon kan naturligvis kan variere fra mærke og model. Men platformen fra Google som hedder Android er overordnet for dem alle.


Android Marked

Der er over 50.000 gratis programmer som du kan hive ned på din mobil telefon, hvis den kører med Android styresystem. Gå ind i "Marked" via menuen på din Android telefon og brug søgefunktionen bigtime!

De fede Android programmer som koster gratis

Der er en ny feature som overskygger samtlige programmer, og som er lige til at downloade ned på din mobil for free. Programmet er den nyeste BETA af Google Maps med gratis stemmestyret navigation på dansk.

Hvor er det dog fedt at kunne nøjes med blot en mobiltelefon i ens daglige køretøj som guider dig fra A til B via en kvindestemme. Der er absolut intet behov for en stor og fjoget GPS i bilen, cyklen eller MC'en hvis du har en Android mobil.

Man glor' jo aldrig ned på det skide landkort alligevel, som hele tiden ændrer natur efter ruten som man gerne vil finde (stemme styring er sagen). I Google Maps/Navigation er der også indbygget det næsten skræmmende fede gratis' program med navnet "Street View". Google har filmet hele Danmark på kryds og tværs hvilket har resulteret i at du kan se yderst detaljerede billeder helt ned på gade niveau.


Anbefalinger til din Android Mobil

* Marked = "Market ikonen" på din Android telefon, hvor du kan downloade de ovenstående gratis programmer!Design by Íshús Media