7030 Supermoto Forum

Mikkel Caprani Ny Motocross Landstræner i Danmark

Senest DM vinder i Supermotard 2010 - Nu landstræner i MX under Danmarks Motor Union. Mikkel Caprani's meritter i Motocross og Supermoto er kendte for de fleste, men nu tar' Randers-køreren skridtet videre til en topstilling som landstræner i motocross her i 2011.

Ny Motocross Landstræner - Mikkel Caprani

Brian Kjær Jørgensen' afløser efter knap 3 år på posten, bliver Mikkel Caprani. Set med Supermotard.dk øjne er det ikke et dumt valg som Danmarks Motor union her har taget. Med Caprani's indstilling til perfektion, vinder-mentalitet og ikke mindst god kommunikation ønsker vi Mikkel Caprani et stort tillykke med det spændende og udfordrende job som han nu skal træde ind i.

Interview med den nye Landstræner

Mikkel Caprani Dansk Mester i Supermoto 2010
Caprani Yamaha 450cc Supermoto 2010

Slideways Supermoto Champion Mikkel Caprani Denmark

Danish Supermoto rider Mikkel Caprani is the new National Motocross Coach in Denmark

I Supermotard motorcykelsporten har Mikkel de seneste 6-7 år været med til at skabe bedre trænings-faciliteter for aktive danske SM kørere. Samtidig har han været at finde til de mange Motard-events og DM afdelinger rundt omkring i landet, samt i SM Landshold øjemed. Caprani har også været med til at arrangere indendørs-arrangementer for Minimotard og Supermoto, og også undervist i "Supermotard Skoler" i DK.

Mikkel har op til hans Landstræner-gerning i MX, været en fast del af det fremadstormende Team4Racing i Randers

Mikkel Caprani - DM Supermotard resultater


En giftig Motocross Karriere

Du kan læse hele artiklen om Mikkel Caprani's spektakulære baggrund i Motocross her på Supermotard Danmark. Mikkel er Danmarks første MX Europamester nogensinde!

Herunder kan du se nogle tørre facts fra en sublim MX karriere:

Mikkel Caprani -  MotoCross resultater

Supermotard Danmark vil naturligvis følge - og følge op på, Mikkel Caprani's nye Landstræner job i MX!Design by Íshús Media