7030 Supermoto Forum

MiniMotard træning på Albertslund Motorsports Center

Nu kan du træne Minimotard på torsdage i ulige uger på Albertslund Motorsports Center mellem kl. 18.00 og 20.00.

Pitbikes Minimotard

2011 Datoer og Info:

9 HK Minimoto er maksimalt pga. støjkravene på banen. Derfor må du ikke træne på 18HK Minimoto maskiner. Pris: 150 kr. pr. kører.

Adresse:

Albertslund Motorsports Center
Vridsløsestræde 23b
2620 Albertslund
Tlf: 4364 0705

Foreløbige datoer:

Vi fortsætter så længe det er muligt mht. lys og vejr. En slutdato er derfor ikke aftalt endnu.

  

Klasser der må deltage:

80/125cc Junior 9Hk

80/125cc Senior 9Hk

80/125cc senior 15Hk (kåbecykler)

Super Moto Mini 9Hk

Disse klasser er udvalgt af banen og os i fællesskab udfra erfaringer med støj, hvilket er et yderst følsomt emne for både os selv og banerne. Vi er klar over at det kan være svært at forstå at vi ikke kan tilbyde køretid til Pocketbikes, Scootere og Super Moto Mini 18Hk. Alligevel vil vi prøve at skabe lidt liv omkring Race på Vestegnen, vi kan så håbe at flere kommer til og hjælper med at "lægge pres" på andre baner for at give os køretid.

Omkring Støj

Grunden til at der ikke er kørt ret meget RR de sidste 5 år på AMC er støj. Og det kan stoppe denne trænings-mulighed igen, hvis nogens cykel larmer for meget vil de ikke få lov til at køre på banen. Dette afgøres ikke af DMU´s 2-meter-max-test, men af banens ejer AMC, der vil stå for målingerne. Vejen ned til AMC er egentlig en cykelsti, så derfor er hastighedsbegrænsningen på 15km/t. Dette er både på grund af andre brugere og støjen. Derfor overhold venligst denne fartbegrænsning. Det er også sjovere at give gas på banen. AMC forbeholder sig ret til at bortvise eventuelle fartsyndere.
 
Opførsel i Pitten:
 
I princippet skal vi opføre os nøjagtigt som til et DM. Husk spildbakke og pulverslukker, "gå-hastighed" i pitområdet der på AMC er flisebelagt.

Albertslund Motorsports Center
Albertslund Motorsportscenter (klik på foto)Design by Íshús Media