7030 Supermoto Forum

Motorcykel KTM Duke 125

Stuntkører Rok Bagoros (i videoen) bliver sikkert en medvirkende årsag til at booste salget af den nye KTM 125 kubik Duke motorcykel, når de 18. årige skal have deres første kværn.

KTM DUKE 125 Motorcycle
Ren skønhed! 

Begynder MC med et fantastisk look

KTM har skabt en nærmest uimodståelig bike med deres DUKE 125. Man får ganske enkelt lyst til at komme tættere på den, nyde dens detaljer, dens skarpe linier - og ikke mindst køre afsted øjeblikkeligt!

Feel it - Touch it - Ride it!

Som altid fra KTM er der ikke nogle lappeløsninger at finde, da alle komponenter og stumper er kvalitet. Det eneste man kunne savne var lidt mere "saft" fra den 1 cylindrede vandkølede 125ccm 4takt motor. Dette er dog ikke aktuelt for den nye motorcyklist som alligevel skal lære en masse på 2hjul når kortet er kommet i hus. Men lur' om der inden kort tid ikke dukker et hav af tuningskit op rundt omkring til DUKE125. Imellemtiden ligger vejen åben for et hav af sjove timer i sadlen på denne motorcykel. 

Aagesen Motorcykler i Rødovre har den til kr. 48.600,-

Stuntrider Rok Bagoros - KTM 125 DUKE

Den 21 årige gut fra Slovenien, Rok Bagoros har signet med KTM som officiel stunt driver på DUKE125. Han har en massiv fanskare i scooter verdenen da han i 2010 under "Stunt Bike Show Bordeaux" vandt i klassen for scooter-stunting, og senere blev spottet af KTM. Rok har også lavet shows sammen med hans store idol og mester ud i genren for store motorcykler: Chris Pfeiffer.

En modificeret DUKE 125

Når Rok Bagoros hænger yderst på wheelie bar'en skal han ha' 100% styr på hans bagbremse. Derfor er har hans DUKE125 monteret med hele 2 bremsekalibre bagpå. Den ene virker normalt, og den anden kan kontrolleres med et greb på styret for maksimal kontrol. (billede herunder).

KTM DUKE Stunt MC Dual Brake Caliper
2 bremse kalibre på baghjulet - KTM DUKE 125 STUNT

Video: KTM DUKE 125Design by Íshús Media