7030 Supermoto Forum

Priergaard næsten klar til SM i Italien, uge 10 2011

Rasmus #191 Priergaard er ved at sætte hans nye motard cykel op til ballade', inden turen går til Italien i 4 dage på den topmoderne VM Supermotard bane Casteletto di Branduzzo.

Supermoto RMZ450 by Rasmus Priergaard
Cyklen under ombygning til SM racer

Suter Slipperkobling Suzuki RMZ 450 Supermotard
Motard raceren monteret med Suter slipper clutch

(Der kommer nye billeder op til weekenden, da Rasmus skal skrue cyklen færdig hos Palle Nielsen "PN Maskinværksted" på fredag - så kom forbi her igen).

Læs Priergaard's historie her:

Hej alle sammen!

Jeg skal i uge 10 til Italien, nærmere bestemt Casteletto di Branduzzo (Supermoto VM track), hvor jeg i løbet af 3.-4. dage gerne skulle få fundet mig godt til rette på det nye maskinel.

Jeg kommer jo, som nogen ved, fra Road Racing sporten, hvor jord er noget af det som er hadet allermest i hele verden. Dog har jeg gennem et par år følt mig tiltrukket af kørestilen der bruges når man kører SM (Supermoto). At komme med 130 km/t og så ellers smide en motorcykel sidelæns med tilnærmelsesvis fuldt styrudslag, kan man da kun finde tiltalende?

Nå, tilbage til emnet!

Jeg havde i slutningen af sidste år, efter at blive prikket lidt til af Mike, købt mig en Suzuki RMZ450, som skulle gennem en supermotard ombygning.

Suzukien har indtil videre fået:

Derudover ligger affjedringen pt. hos AH-Racing i Sunds, hvor der bliver hældt en masse motard-lækkerier i benene, samt bagdæmperen - så cyklen kan blive sat op til de højere hastigheder og hårdere baner.

Til at overføre kræfterne fra motorcyklen til asfalten har jeg valgt at bruge Michelins SM dæk med en speciel gummiblanding og precut til supermoto.

Med venlig Hilsen
Rasmus PriergaardDesign by Íshús Media